Nispero kahvilakirjat

You are here: Home / Nispero kahvilakirjat

Nispero Kahvilakirjat

Kirjat, joihin saa kirjoittaa

Nisperon Kahvilakirjat ovat saaneet alkunsa Oulun Tähtitornin Kahvilassa yhdeksänkymmentäluvun lopulla. Istuin oluella Tornin terassilla ja haaveilin kirjailijan urasta. Kädessäni oli Luis Sepúlvedan Maailmanlopun maailma -teos. Sain sen sillä istumalla päätökseen ja rustasin lyijykynällä takasivulle pitkän kommentin kirjasta. Hetken päästä kumitin sen pois: Eihän kirjoja saa sotkea! Heti perään kadutti: Miksi ei saisi? Kommenttini ei ollut mikään kirkkovene, ja jos olisikin ollut, olisin piirtänyt sen aiheesta. Mieleen livahti ajatus Kahvilakirjoista. Vaikuttavista kirjoista, jotka luettuaan syntyy tarve kirjoittaa kommentti seuraavien lukijoiden iloksi. Nisperon Kahvilakirjoissa on vieraskirja, johon voi raapustaa ajatuksensa.

Viitisentoista vuotta myöhemmin tuo haave toteutui, kun perustamani Nispero kustantamo alkoi julkaista kirjoja. Minä kustannustoimitan ja pyöritän Nispero Kustannusta. Muusikko Heikki Hallanoro vastaa Nisperon musiikista.

Nyt Kahvilakirjoja on ilmestynyt jo kymmenen kappaletta. Näistä neljä on Nisperon Kahvilarunoja. Kustantamolla on voittoa tuottamaton toiminta-ajatus. Kirjasarjojen menestysteoksilla kustannetaan uusia teoksia.

Nisperon Kahvilakirjat kytkeytyvät yhä kiinteästi Tähtitornin Kahvilaan.
Kahvila on auki kesäisin vapusta syyskuun puoleen väliin. Ajatuksena on, että kun Tähtitorni on avoinna, kirjoja tulee ulos.

Jos tunnet sielujen sympatiaa, käy tykkäämässä meistä Facebookissa.

www.facebook.com/NisperonKahvilakirjat

Viihtyisiä lukuhetkiä!

Jarmo Stoor
Kahvilakirjasarjan isä

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/13/1007613/tahtitorninkahvila.fi/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405